Ouders van prematuren

OVP-benefiet Hakuna Prematata - 19 december 2015

Affiche Benefiet

Van 18 tot 24 december 2015 is er opnieuw Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel. Opnieuw kan er geld ingezameld worden voor goede doelen. Wij kiezen ervoor om een benefiet op te zetten voor Ouders van prematuren. Zo maken we van de week voor Kerst de Warmste Week.

Zaterdagnamiddag 19 december staat volledig in het teken van kinderen.

Tussen 13h en 16h30 zijn er workshops en spelletjes, kan je genieten van een verhaal bij Leila, kan je lichtjes versieren, kan je dansen, zingen en springen bij onze kinder-DJ Bart, je kan genieten van een kindertheaterstuk "JEUK" of je kan jezelf laten schminken. Kortom: heel wat pret verzekerd! De kindernamiddag wordt afgesloten met een heuse show door een vuurspuwer.

Om 15h wordt het taartenbuffet geopend. Jullie kiezen samen met een heuse jury welke taart de mooiste is, welke de lekkerste, welke de origineelste en welke taart absoluut moet winnen. Inschrijven voor deze taartwedstrijd kan nog steeds door ons een bericht te sturen.

Naast plezier voor kinderen staat ontmoeting en gezelligheid centraal. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit feest!

De avond wordt ingevuld door muzikaal talent. Het belooft een avondje swingen en plezier.


Waarom organiseren we deze benefiet?

Om alle ouders en familieleden, vrienden en sympathisanten een hart onder de riem te steken, via praatavonden, infosessies, getuigenissen en informatie via deze website. Tijdens de benefiet ligt de nadruk op ontmoeting en genieten.
Via tekeningen van kinderen, ex-prematuren, broers en zussen willen we een kamishibai-verteltheater laten ontwerpen zodat dit gebruikt kan worden om het onderwerp "vroeggeboorte" bespreekbaar te maken en kinderen handvaten aan te reiken.
Via NICU-afdelingen willen we ouders een "nestje" meegeven waarin producten aangepast aan prematuren, materiaal en informatie zitten. Dit kan ouders helpen om hun kind te steunen en de vroeggeboorte een plaats te geven.

Wil je graag deelnemen aan deze leuke dag? Dat kan! Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen, volwassenen vragen we om €5 inkom.

Wil je ons graag financieel steunen? Dit kan via steunkaarten van €5/stuk of via een gift op BE04 0689 0090 7331. Heb je andere suggesties of vragen? Stel ze gerust!


Met dank aan deze sponsors...
en aan jou!